Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Καταγγελία – βόμβα Στασινόπουλου: Ο Βενιζέλος έδωσε την λιστα σε συνεργάτη του Σαμαρά!

Η αποκάλυψη που έκανε σήμερα (4/03/2015) στο ειδικό δικαστήριο ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, για το πώς έφτασε στα χέρια του το CD της λίστας Λαγκάρντ είναι τουλάχιστον τραγική. Πιο τραγική δεν θα μπορούσε να υπάρξει…
Η κατάθεση του πρώην προϊσταμένου του ΣΔΟΕ, Στυλιανού Στασινόπουλου κατά τη σημερινή (4/03/2015) τέταρτη μέρα ακροαματικής διαδικασίας στο ειδικό δικαστήριο είναι άκρως αποκαλυπτική.
Όπως θα διαπιστώσετε, οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος γύριζαν το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ από γραφείο σε γραφείο, την ώρα που ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος έλεγε ότι δεν θυμάται που είναι το CD!!!
Ο κ. Στασινόπούλος που διατέλεσε προιστάμενος του ΣΔΟΕ από 22 Αυγούστου 2012 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2015, είπε σήμερα ότι στις 2 Οκτωβρίου του 2012 , τον επισκέφθηκε στο γραφείο του άτομο από το Μαξίμου και του έδωσε ένα φάκελο που απέξω έγγραφε «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ».
Ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ ρώτησε τον κομιστή του φακέλου τι περιέχει ο φάκελος και η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζει!!!
Οι ερωτήσεις που αμέσως έρχονται στο νου:
-Αν δηλαδή καταλαβαίνουμε ορθά, το στικάκι, όταν το βρήκε ο κ. Βενιζέλος, το έστειλε στον Σαμαρά αντί να το στείλει απευθείας στο ΣΔΟΕ;
-Αλήθεια, πόσο καιρό έμεινε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και πόσοι το είδαν;
-Και στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς έστειλε έναν εκ των στενών του συνεργατών να πάει έναν φάκελο στο ΣΔΟΕ που απ’ έξω έγραφε «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ»;
Πόσο πιο «μπακάλικος» τρόπος μπορεί να υπάρξει για να μεταφερθεί ένα τόσο σημαντικό υλικό;
Ακόμη πιο «μπακάλικο» το γεγονός ότι ο Στασινόπουλος έψαχνε λέει το Διώτη δυο χρόνια και δεν τον έβρισκε και τον συνάντησε τελικώς σήμερα στο ειδικό δικαστήριο!!!
Να γελάσουμε τώρα ή να κλάψουμε;
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.