Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Χάρης Γεωργιάδης; Διαβάστε την ανθελληνική δήλωσή του

Καθώς ο κλοιός γύρω από την Ελλάδα έχει στενέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα και το σενάριο του Grexit έχει επιστρέψει, η Κύπρος προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις της από την Αθήνα, αποδεικνύοντας πως οι δύο χώρες δεν είναι άρρηκτα συνδεδεμένες όπως πολλοί νομίζουν, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters.

«Η γλώσσα είναι κάτι κοινό που έχουμε με τους Έλληνες, αλλά η οικονομία μας είναι εντελώς διαφορετική», δήλωσε ο Χάρης Γεωργιάδης, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο.
«Υπάρχουν πολιτιστικοί δεσμοί, αλλά αυτό είναι όλο. Από ΄κει και πέρα έχουμε τη δική μας πορεία», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Κύπρος φοβάται τώρα πως μπορεί να παρασυρθεί και εκείνη και να βγει εκτός Ευρωζώνης σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Ωστόσο, όλο αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί και ένα σημαντικό τεστ για το πόσο αντέχει η Ευρωζώνη αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση…
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.