Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Προκαλεί ο κατάπτυστος – ελέω εκβιαστικού βίντεο δήμαρχος – Καμίνης.

οι φύλαρχοι της διαφθοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση σε στιγμές ευτυχίας…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟΝ Γ. ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ DER SPIEGEL Ως γνωστός θιασώτης των «φλου» και των απολίτικων θέσεων του Ποταμιού, ο κ. Καμίνης δεν είναι ο μόνος που δυσφορεί με την κυβέρνηση εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος, ο κ. Πάνος Καμμένος είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας σ’ αυτή την κυβέρνηση.
Ο κ. Καμίνης, όπως και οι ομοϊδεάτες του, θα προτιμούσε μια υπάκουη κυβέρνηση στις εντολές ξένων και ντόπιων κύκλων προκειμένου να συνεχιστεί το γνωστό μνημονιακό έργο προς όφελος των λίγων ολιγαρχών και σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Τον στενοχωρεί τον κ. Καμίνη το γεγονός ότι ούτε ο κ. Καμμένος, ούτε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι χειραγωγούμενοι. Δυστυχώς για εκείνον, ο ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται ούτε κατ’ ελάχιστον τις απόψεις του.
olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.