Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Απίστευτη δηλωση Βενιζέλου: Η κυβερνηση έπληξε την δημόσια αισθητική!!

ΝΑΙ, ΤΟ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!
Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ… ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ!
Γι’ αυτο ξαναλέμε: Μετά τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο, ο καταλληλότερος προεδρος για το ΠΑΣΟΚ...ειναι με τα μπούνια Χειμωνάς!
Δειτε το επίμαχο μέρος της δήλωσης: «Νομίζουν ίσως ότι διαθέτουν την ασυλία του θράσους και της συλλογικής αντιφατικότητας και αμνησίας. Είναι απλώς ακατάσχετα κυνικοί με μόνο κίνητρο τη νομή της εξουσίας και έπληξαν τον πιο ευαίσθητο πυρήνα της ίδιας της δημοκρατίας που είναι η δημόσια αισθητική», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.