Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Ανέκαθεν είχαν αλλοδαπούς συνεργάτες στην «Ελληνική» κυβέρνηση οι Σαμαροβενιζέλοι...

Γράφει ο ΑΝΤΙ300  
Ανέκαθεν είχαν «συνεργάτες» ξένων συμφερόντων όπως της ΑΒΒ του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος με τα 500.000.000 ΕΥΡΩ χρωστούμενα από ΦΠΑ μαζί με την HOCHTIEF στην κοινοπραξία κατασκευής του ...
Κύριε Χατζηδάκη αν δεν ξέρετε για την Hochtief, ΔΙΑΒΑΣΤΕ…olympia
και της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ με τα ξεπλυμένα μαύρα γερμανικά εκατομμύρια Ευρώ του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ  Ιδού η Ρόδος ....Ιδού και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου "μαϊμού"... στην «ελληνική» κυβέρνηση o ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ / ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ* Να γιατί ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ κάνει πως δεν «βλέπει».... που τους πληρώναμε και συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε μέχρι και σήμερα , σαν να μην υπήρχαν αξιόλογοι Έλληνες επιστήμονες για αυτό. 
ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ 
ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΡΟΕΔΡΊΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ - 1 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ – 30 ΙΟΥΝΊΟΥ 2014 (επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ) 
Στις σελίδες του επίσημου εντύπου της Γενικής Γραμματείας της πληροφορίας και επικοινωνίας του Γραφείου της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ακολουθούν αποσπάσματα του , παρουσιάζονται οι ανθρώπους της κυβέρνησης και οι «συνεργάτες» τους που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και θα συνεχίσουν να εργάζονται για την επίτευξη των στόχων της Προεδρίας , κατά τα λεγόμενα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών ΕΥΆΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ (ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ *) 

Στην Σελίδα 60…σχετικά με υπηρεσίες, δραστηριότητες στον τομέα Παιδεία, Νεολαία , Πολιτισμός και αθλητισμός παρουσιάζεται ο Το Βιογραφικό του κυρίου με τα γυαλάκια παραπάνω που πληρώσαμε, ίσως να πληρώνουμε ακόμα και σήμερα όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ – κορόιδα , απόσπασμα παρακάτω

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ «ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΑΞΫ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΡΙΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ… !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.