Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Κρίμα, κ.Κακλαμάνη.Τίποτε άλλο.Μόνον αηδία....

ΠΕΡΙ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΣΤΟ MEGA ΣΗΜΕΡΑ; ΤΟ ΠΡΩΙ
Θλίψη (επιεικέστατα) προκαλούν όσοι υποτιμούν την νοημοσύνη των Ελλήνων, με πολιτικάντικα επιχειρήματα.Και οργή όταν γίνονται άθλια υβριστές.  
Ποιού;
-    Μα αυτού που τους ανέτρεψε την  «αριστερή» παρένθεση και τους απέτρεψε...
να παρέδιδαν πάλιν τον Ελληνισμό υπόδουλο και βορά στην νεοναζιστική Γερμανία.
-    Άθλιοι υβριστές του Καθηγητή Βαρουφάκη. 
-    Και προφανώς προτιμά τους ανωτέρω, ο μετά από προσωπικό  «νεύμα» του Αντωνάκη που το περίμενε, ξέχασε τα πάντα  και γύρισε  στη Νέα Ελλάδα.
-    Αν και ως λέγεται όλα ήταν κόλπο για να μην πάει η Χρυσή Αυγή στο δεύτερο γύρο.
-    Κρίμα,  κ. Κακλαμάνη. Τίποτε άλλο. Μόνον αηδία.
Αντίθετα αξιοπρεπέστατη η παρουσία του Νίκου Ξυδάκη που πολύ ευγενικά επεσήμανε τις ύβρεις, του κ. Κακλαμάνη.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.