Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ..

Μεγάλη συγκίνηση και μαθήματα σε πολλούς αποδέκτες έδωσε στη προχθεσινή παρέλαση της επετείου της 25ης Μαρτίου στη Λεμεσό ο εκ γενετής τυφλός τελειόφοιτος μαθητής του Λυκείου Αγίου Νικολάου Λεμεσού μαθητής Ανδρέας Σολωμού. Ο Ανδρέας με τις οδηγίες του καθηγητή που βρισκόταν δίπλα του, κατάφερε να παρελάσει στη θέση του και να καταχειροκροτηθεί από το πλήθος, με τη πράξη του αυτή. Σε δηλώσεις του είπε, ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ακατόρθωτο, τίποτα δεν είναι αδύνατον, αρκεί να προσπαθήσεις. Λόγια βγαλμένα μέσα από τη ψυχή του.
Εύγε Ανδρέα μας, να σε χαίρονται οι γονείς σου και εμείς όλοι, οι καθηγητές σου και η κοινωνία ολόκληρη. Είσαι για μας ένας μαθητής με ήθος Μεγάλος και φλογερός Αγωνιστής με πείσμα για Απελευθέρωση της Πατρίδας μας, και αποδεικνύεις σε όσους καλλιεργούν την ηττοπάθεια στο Λαό μας, και με τη προσπάθεια σου αυτή δίνεις ακτινοβολία και φως στους συμμαθητές και συμμαθήτριες σου. Μεταλαμπαδεύεις τη φλόγα του Αγώνα του Ηρωα της ΕΟΚΑ Ευαγόρα Παλληκαρίδη και τόσων άλλων μαθητών που πρόσφεραν τόσα πολλά για την Πατρίδα, για ένα σκοπό και μόνο, που τάχθηκαν για την ΕΝΩΣΗ με τη Μητέρα Ελλάδα.

Εκφράζοντας τη χαρά του για το κατόρθωμα του να παρελάσει χωρίς προβλήματα, ο Ανδρέας ευχαρίστησε τους συμμαθητές του για τη συνεχή στήριξη που του παρείχαν σ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης. Είναι και δική μας χαρά Ανδρέα μας, και ευχόμαστε ο Θεός να κάνει το θαύμα του, να δεις σύντομα το φως της ζωής, και να σε καταξιώσει ο Θεός να γίνεις Ενας Αξιος συνεχιστής των Ελληνοχριστιανικών Ιδεωδών και Ενας μεγάλος επιστήμονας, που είναι ο πόθος σου να σπουδάσεις σε Κυπριακό πανεπιστήμιο,
Αριστος Κακουλής
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.