Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Σάμος: Η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον δικό τους τρόπο επέλεξαν να γιορτάσουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου τα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου.
Πρωτότυπος ο τρόπος των δυτών, αυτη ειναι η αλήθεια, καθως οι 19 δύτες επέλεξαν

να "απλώσουν" μια τεράστια σημαία στα κρυστάλλινα νερά του κολπίσκου της Αγίας Παρασκευής στη Σάμο. Η σημαία ειναι η μεγαλύτερη ελληνική σημαία που εχει απλωθεί κάτω απο την επιφάνεια της θάλασσας με διαστάσεις 7μ x 10μ. Δεν ηταν ευκολο βέβαια οι δύτες να απλώσουν την σημαία των 70 τετραγωνικών κάτω απο την θάλασσα και να καταφέρουν να την κρατησουν στο κατάλληλο βάθος. Χρειάστηκε η ενίσχυση της σημαίας και η χρήση σάκων ανέλκυσης και τεσσάρων σημαδούρων. Βέβαια πάνω απ' ολα ηταν εξαιρετικα σημαντική η καλή ομαδική εργασία για τον συγχρονισμό κινήσεων των αυτοδυτών. Οι κάτοικοι του νησιού ειχαν την ευκαιρία να δουν την σημαία και να λάβουν μέρος σε αυτη την στιγμή οταν οι δύτες έφεραν τη σημαία απο τα βάθη της θάλασσας στη επιφάνεια. Σίγουρα ενας πρωτότυπος τρόπος για να γιορτάσει κανείς την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Δειτε το εντυπωσιακό βίντεο.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.