ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»! Διαψεύδει η κυβερνηση και προαναγγέλει διώξεις!

Αναμένουμε να δούμε την πηγή του περιβόητου ΣΚΑΪ, για να αιτιολογήσει τον οχετό που δημιούργησε. Φαίνεται ότι το συγκρότημα των φυγόδικων μετόχων, παίζει τα ρέστα του κατά της κυβέρνησης. Ελπίζουμε η κυβέρνηση να δικαιώσει τους φόβους τους.
Κάθετη διάψευση και από τον Πανούση.

Για «κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση» από τον πρόεδρο της ΝΔ και συγκεκριμένα συστήματα, κάνουν λόγο κύκλοι του Μαξίμου, σχετικά με τη διασπορά των σεναρίων για άνοιγμα των κέντρων κράτησης.
Συγκεκριμένα, πηγές της κυβέρνησης, σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε για αλλαγές στο μεταναστευτικό καθεστώς και απελευθέρωση των μεταναστών από τα κέντρα κράτησης σημείωναν: «Σε μια κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένα συστήματα διακινούν την είδηση ότι η κυβέρνηση ανοίγει αύριο όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών! Και σαν έτοιμη από καιρό η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε την υποτιθέμενη «αποκάλυψη» προσπαθώντας να πείσει ότι η χώρα κινδυνεύει! »
Οι κύκλοι του Μαξίμου κάνουν λόγο για «ανευθυνότητα» του κ. Σαμαρά.
«Η ανευθυνότητα του κ. Σαμαρά είναι γνωστή -άλλωστε όλοι ξέρουν που έχει οδηγήσει τη χώρα με τις πολιτικές του. Θα περιμέναμε, όμως, πριν υιοθετηθεί η είδηση να διασταυρωθεί –απ’ όλους!
Ας σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Και ας γνωρίζουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι θα χυθεί άπλετο φως»

«Δεν έχει βγει καμιά τέτοια ανακοίνωση-έγγραφο από κανένα πολιτικό πρόσωπο του υπουργείου, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, σχετικά με την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, περί ελεύθερης εισόδου μεταναστών στη χώρα.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στο «Βήμα» δήλωσε:
«Δεν έχει βγει καμιά τέτοια ανακοίνωση-έγγραφο από κανένα πολιτικό πρόσωπο του υπουργείου. Ούτε εγώ, ούτε ο υπουργός Εσωτερικών, ούτε η αναπληρώτρια υπουργός κυρία Χριστοδουλοπούλου έχουμε βγάλει κάτι τέτοιο. Διερευνά το θέμα ο αρχηγός της Αστυνομίας και το επιτελείο. Πιθανόν κάποιος ταξίαρχος να έχει βγάλει κάποια διαταγή. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή αργούν οι κρίσεις, κάποιος δημιουργεί τέτοια ζητήματα».

olympia.gr

Σχόλια