Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Τσίπρας: Η ΕΚΤ έχει ακόμα τη θηλιά γύρω από το λαιμό μας

Συνέντευξη στο γερμανικό Spiegel που θα δημοσιευθεί αύριο

«Θέλουμε να αυξήσουμε το όριο στα έντοκα. Εάν η ΕΚΤ δεν μας αφήσει θα έχει μεγάλη ευθύνη για ό,τι γίνει», δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, σημεία της συνέντευξης που θα δημοσιοποιηθεί αύριο Σάββατο, προδημοσιεύει το Reuters. «Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρόκειται για επιστροφή στο θρίλερ προ της 20ης Φλεβάρη», λέει ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στη συμφωνία τετράμηνης παράτασης που υπεγράφη τότε στο Eurogroup.


Επίσης αναφέρει ότι έχει ζητήσει από τους υπουργούς της κυβέρνησής του, συμπεριλαμβανομένου του κ. Βαρουφάκη λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις. Τόνισε ότι αποκλείει το ενδεχόμενο Grexit, γιατί αγαπάει την Ευρώπη και πως η ΕΚΤ «έχει ακόμα τη θηλιά γύρω από το λαιμό μας».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.