Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Ολλανδοί κομπιναδόροι υπουργοί...παραιτήθηκαν

Στην Ολλανδία ο υπουργός και υφυπουργός Δικαιοσύνης παραιτήθηκαν μετά την αποκάλυψη ότι παραπλάνησαν τη βουλή της χώρας σχετικά με χρηματοδότηση κακοποιού.
Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Φρεντ Τέβεν....
ο οποίος το 2001 ήταν αρχιεισαγγελέας είχε εγκρίνει την επιστροφή αφορολόγητου ποσού ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ σε έμπορο ναρκωτικών, αφού οι αρχές απέτυχαν να αποδείξουν πως τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί από αυτόν ήταν προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας.
Όταν η καταβολή των χρημάτων αποκαλύφθηκε πέρσι, τόσο ο ίδιος ο υφυπουργός όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ίβο Οπστέλτεν είπαν στο κοινοβούλιο ότι τα χρήματα ήταν πολύ λιγότερα και υποστήριξαν ότι ο φάκελος της υπόθεσης είχε χαθεί.
Οι δύο πολιτικοί που ανήκουν στο φιλελεύθερο κόμμα του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε παραιτήθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.