Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Ο Μητσοτάκης καρφώνει Σαμαρά...Γνώριζε ο πρωθυπουργός ότι Χαρδούβελης είχε βγάλει λεφτά έξω ;;

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της Realnews για την εισαγγελική έρευνα που αφορά τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε: «Υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να διερευνηθεί και να δοθούν κάποιες απαντήσεις. Καταρχάς το να βγάλει κάποιος λεφτά στο εξωτερικό δεν είναι επί της αρχής παράνομο υπό την προϋπόθεση ότι δικαιολογούνται τα εισοδήματα. Δημιουργείται όμως πάντα ένα ζήτημα ηθικής τάξης και το βασικό ερώτημα, το οποίο εγώ θα είχα, είναι αν ο πρωθυπουργός γνώριζε τη στιγμή που έδωσε το χαρτοφυλάκιο στον κ. Χαρδούβελη ότι είχε βγάλει λεφτά στο εξωτερικό. Διότι αυτό δημιουργεί, όπως καταλαβαίνετε, για τον υπουργό Οικονομικών ένα ζήτημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.