Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Τι δεν μας λέει η "αποκάλυψη" ενός σάιτ της Λάρισας για τον Κατρούγκαλο...Η "αποκάλυψη" ενός σάιτ της Λάρισας για τον Κατρούγκαλο...

Όπως και τα ΜΕΓΑλοπαπαγαλάκια του Σαμαρά..

δεν μπήκαν στον κόπο να μας πουν σε ποιον δικηγόρο ανατέθηκε η υπόθεση..
Δείτε τι λέει η απόφαση του Δήμου Λάρισας της 12ης Φεβ. 2015
                   ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Εγκρίνει:
Α) Την άσκηση αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ακύρωση 1. της τεκμαιρόμενης, από την άπρακτη πάροδο της προβλεπομένης κατ’ άρθρον 152 του ΚΔΚ τριακονθήμερης αποκλειστικής προθεσμίας, άρνησης της Ειδικής Επιτροπής κατ’ άρθρον 152 ΚΔΚ να κάνει δεκτό αίτημα του Δήμου Λαρισαίων για την ακύρωση της από 22-10-2014 και με αρίθμ. πρωτ. 19830/ 217240 αποφάσεώς του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, 2. Της από 22-10-2014 και με αρίθμ. πρωτ. 19830/ 217240 αποφάσεώς του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, καθώς και 3. κάθε άλλης συναφούς πράξης ή παράλειψης.
Β) Τον διορισμό για το χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης στην δικηγόρο κ. Κατερίνα Λαϊνά (ΑΜ ΔΣΑ 24251), στην οποία δίνει την εντολή και πληρεξουσιότητα να καταθέσει την πιο πάνω αίτηση ακυρώσεως ενώπιον του ΣΤΕ
...

exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.