Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Ατζέντηδες του Βερολίνου το Ποτάμι!

Σκληρή απάντηση στο παραλήρημα της «σοβαρής Χρυσής Αυγής» έδωσε η Κατερίνα Ακριβοπούλου πριν από λίγο στην συχνότητα του RealFM. Η μαχητική και έντιμη δημοσιογράφος αποκάλεσε ευθέως το μόρφωμα της διαπλοκής.... ως «Ατζέντηδες του Βερολίνου», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως έπεσαν οι μάσκες. Κατακεραύνωσε δε και τον Θεοχάρη που τόλμησε να αποκαλέσει την διεκδίκηση των γερμανικων αποζημιώσεων «πηγή συνωμοσιολογικων φαντασιώσεων«!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.