Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Ο Βασίλης Χιώτης ή Δον Κιχώτης; Δεν βρήκα ούτε ένα συμφωνητικό Κατρούγκαλου στον ΔΣΑ, αλλά…

…θα συνεχίσω να ξιφομαχώ με ανεμόμυλους αντί να παραδεχτώ ότι με δούλεψε το ακροδεκσσιό κονκλάβιο.
Ο κύριος Χιώτης λοιπον πριν από λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αποκάλυψε πως έκανε την έρευνα στον ΔΣΑ, αλλά δεν βρήκε...ούτε ένα από τα συμφωνητικά που υποτίθεται ότι υπήρχαν!
Παρόλα αυτά, διαβεβαίωσε πως η δράση του έχει δημιουργήσει «κίνημα» σε ακαδημαϊκούς και δικηγόρους που του συμπαραστέκονται! Ας ελπίσουμε ότι σε αυτό δεν συμμετέχει η γλυκιά Δουλτσινέα Ντελ Τομπόσο.
Προανήγγειλε λοιπον ότι στο Βήμα την Κυριακή, θα έχει άλλες συμβάσεις, από την περιφέρεια, που όμως είναι αδύνατον να αφορούν τον κύριο Κατρούγκαλο αφού αυτός ανήκει στον ΔΣΑ. οδεύουμε προς φιάσκο δηλαδή.
Ίσως είναι καλύτερο ακόμα και τώρα, ο κύριος Χιώτης να αποκαλύψει αυτούς που τον διαβεβαίωσαν για την συνωμοσία των ανεμόμυλων αντί να επιμένει να τους πετάει πέτρες. Η γραφικοποίηση ενδέχεται να είναι πιο ολέθρια και από την βαρύτερη καταδίκη.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.