Χαρδούβελης – τρόικα έστησαν τη νάρκη φεύγοντας! Εξοργιστική αποκάλυψη για το αντεθνικό μαγείρεμα

Το ιλιγγιωδες ποσό που υπερβαίνει το 1 δις, απέκρυψαν Χαρδούβελης και Τρόικα ώστε να μαγειρέψουν τα στοιχεία φεύγοντας, κλείνοντας έτσι με μια ασύλληπτη απάτη και το τέλος του μνημονίου.
Τον κύκλο του εφιάλτη που άνοιξε.... με μια ακόμα μεγαλύτερη απάτη, την δόλια διόγκωση του ελλείμματος.
Πλασματικό έλλειμμα λοιπόν για να αρχίσει ο εφιάλτης, πλασματικό πλεόνασμα για να πλαστογραφηθεί το «σουξέ στόρι» της κυβέρνησης. Όλα αυτά, με την άμεση συνέργεια της Τρόικας, που μοιράζεται τις εγκληματικές ευθύνες με την συμμορία του μνημονίου. Η εξεταστική για το μνημόνιο, είναι βέβαιο ότι θα τις απονείμει χωρίς έλεος.

olympia.gr

Σχόλια

  1. Καμμιά έξωθεν πολιτική δεν μπόρεσε μσ εφαρμοσθεί στην Ελλάδα χωρίς τη μεσολάβηση δόλιων εσωτερικών παραγόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.