Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Τι θα γίνει με τα «σταγονίδια»;

Εδώ που τα λέμε, τι σταγονίδια, τα μνημονιακά μπουμπούκια ανθούν ακόμα στον κρατικό μηχανισμό. Και υπονομεύουν την κυβέρνηση, σε κάθε ευκαιρία. Ας πούμε (και προσώρας θα περιοριστούμε σε αυτό…)
πριν μια βδομάδα περίπου εξελίχθηκε ένα μικρό «πραξικόπημα» σε βάρος της νέας κυβέρνησης, από ιμάντες μνημονιακούς. Προς στιγμή απειλήθηκε κρίση μεγάλη. Αποσοβήθηκε με ορισμένες εύστοχες κινήσεις. Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Πόσο ακόμα θα δρουν αυτοί οι θύλακες;
Του κομαντάντε Μάρκου Μουζάκη από τα Επίκαιρα

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.