Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Παραδώσεις μαθημάτων αναχαίτησης από τους χειριστές της ΠΑ

Άλλη μια μέρα στα συνηθισμένα.  Λες και δεν έχουν προβλήματα στην χώρα τους,  προσπαθούν με το ζόρι να δημιουργήσουν κι άλλα στην εξωτερική τους πολιτική με τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο. Παρότι έχουν να κάνουν παράβαση-παραβίαση απο τις 19 Μαρτίου,φαίνεται οτι δεν μας ξέχασαν. Έτσι  σήμερα οι χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας "παρέδωσαν το μάθημα της εβδομάδας".  


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :   -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :   6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :   2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :   1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :  7
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :   -
ΠΕΡΙΟΧΗ               : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη  αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.