Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Πέμπτη πιο "δυστυχισμένη" χώρα η Ελλάδα...

Τι δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας του Bloomberg που συνθέτουν τον «δείκτη δυστυχίας» για το 2015 
Η πέμπτη πιο δυστυχισμένη χώρα παγκοσμίως είναι η Ελλάδα,
μετά τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή, τη Νότια Αφρική, και την Ουκρανία, όπως προκύπτει από τα  στοιχεία της έρευνας του Bloomberg που συνθέτουν τον «δείκτη δυστυχίας» για το 2015.
Ο συγκεκριμένος δείκτης προκύπτει από το συνδυασμό πληθωρισμού και ανεργείας, ενώ, όπως γράφει το πρακτορείο, «ο πληθωρισμός είναι μια ασθένεια που μπορεί να διαλύσει μια κοινωνία, όπως είχε πει κάποτε ο νομπελίστας οικονομολόγος Μίλτον Φρίντμαν. Αν προσθέσουμε στη διάγνωση και την αυξανόμενη ανεργία, ο κλάδος του χρησιμοποιεί έναν όχι και τόσο τεχνικό όρο για τον εξουθενωτικό αντίκτυπο στους ανθρώπους: Δυστυχία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.