Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Θα έπρεπε, να "πάνε σπίτι τους" ....αυτοί που υπέγραψαν τις μισθολογικές μεταβολές στη ΔΕΗ ...."ερήμην" του ΥΠΟΙΚ

Ήταν παραπάνω από έκδηλη η "έκπληξη"  -ηλεκτροπληξία έπαθε-  του κ. Γ. Βαρουφάκη, στην εκπομπή του κ. Ν. Χ''νικολάου στο "Enikos"   ....όταν του "ανακοινώθηκαν" οι μισθολογικές μεταβολές  ....που έγιναν -εν αγνοία του- στην Δ Ε Η.

-  Το Ελληνικό Δημόσιο έχει στη ΔΕΗ(σύμφωνα πρόσφατα στοιχεία του ΧΑΑ) συμμετοχή 51,12% 


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 51,120%Διοικητικό ΣυμβούλιοΖΕΡΒΟΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
ΔΟΛΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
AΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ Ν ΟΥΡΑΝΙΑ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΒΑΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΤΑΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)

ΥΠΟΣΗΜΕΊΩΣΗ:
Μέλος  του Δ.Σ -μη εκτελεστικό- από τον οικογενειακό κύκλο του κ. Υπουργού Οικονομικών ....θα έπρεπε -λογικά- να τον έχει ενημερώσει, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως οι μισθολογικές μεταβολές ....μέσα στην οξύτατη οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζουν την χώρα ....εκτός και αν οι μεταβολές αυτές δεν είχαν αποφασισθεί και εγκριθεί από το Δ.Σ. της ΔΕΗ.

[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.