Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

BILD ΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟ EUROGROUP

Απίστευτη πρόκληση με χυδαία φρασεολογία από τη Γερμανική εφημερίδα κατά του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.
Στο στόχαστρο της Bild βρίσκεται πάλι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Η εφημερίδα συνεχίζει τα χυδαία και αήθη δημοσιεύματα κατά του Έλληνα υπουργού.

Μάλιστα σε σημερινό δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Βαρουφάκης «πρέπει να…κατεβάσει το παντελόνι του και να εξηγήσει στο Eurogroup τι περιλαμβάνει το σχέδιο μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης».
Σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος αναφέρει ότι: «Μόνο αν οι υπουργοί Οικονομικών μείνουν ικανοποιημένοι και σηκώσουν με επιδοκιμασία τον αντίχειρά τους, θα δοθεί χρηματική βοήθεια στον εταίρο τους».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.