Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

500.000 Τούρκοι φοιτητές στην Ε.Ε. .....Του ΑΝΤΙ300
Ευπρόσδεκτοι οι 500.000 Τούρκοι φοιτητές στην Ε.Ε. και με Ελληνική χρηματοδότηση υπό μία προϋπόθεση, ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΝ.  
Προϋπόθεση την οποία δεν απαίτησαν τα «τζιμάνια» μας ευρωβουλευτές, έτσι ώστε να μην έχουμε στο μέλλον ξανά απολίτιστους και προσβλητικούς χάρτες Τουρκικών Πανεπιστημίων όπως αυτόν παρακάτω.

Η Τουρκία συμφώνησε με τους διαχειριστές του προγράμματος Erasmous Plus 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα στείλει 500.000 φοιτητές στο εξωτερικό (EU) τα επόμενα πέντε χρόνια, αφού προηγουμένως έχει λάβει για αυτό τον σκοπό από την ΕΕ δαπάνη 800 εκατομμυρίων ευρώ. 
Η δαπάνη είναι μέρος του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmous Plus 2014-2020 στο οποίο συμμετέχουν 153 Πανεπιστημιακές σχολές της Τουρκίας...
Εδώ μία από τις καταχωρήσεις του Πανεπιστημίου ΚΙΛΙΣ στην ΝΝΑ Τουρκία . 
( Προσέξτε την φωνογραφία και την σημαία της Κύπρου , φτιαγμένου χάρτη από «μορφωμένους και μοντέρνους φοιτητές» της Τουρκίας που προσβλέπουν και ΕΕ ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.