Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Από τον Ιούνιο 2010 είχαμε αποκαλύψει...αυτά που κατήγγειλε ο Ρωμανιάς..

Αυτά που κατήγγειλε ο κ. Ρωμανιάς τα είχαμε αποκαλύψει εδώ και πέντε χρόνια από τις 30 Ιουν. 2010 και στη συνέχεια το 2013 και 2014 ..

Για πρώτη φορά σας είχαμε αποκαλύψει ...ότι Όλη η φασαρία γίνεται για μείωση 4,2 % του ΑΕΠ το 2060  Το ILO που καθόρισε τις συντάξεις στα 360 €...υποκαθιστά ελληνική δικαιοσύνη, συνομοσπονδίες και συνδικάτα..  και ότι Αυτή είναι η αλήθεια...βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018  .. 
Στην ουσία πέραν των άλλων το μνημόνιο και οι προβλέψεις του μας δένουν μέχρι το 2060...
Διαβάστε αναλυτικά την αναλογιστική μελέτη της πλάκας του ILO..


Όπως διαπιστώνετε πουθενά στη μελέτη της πλάκας του ILO, στην μεθοδολογία και στην μοντελοποίηση της δήθεν αναλογιστικής μελέτης, δεν περιλαμβάνονται ή συνεκτιμώνται τα περιουσιακά στοιχεία των ταμείων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.