Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

"Καθαρά Δευτέρα", το νέο τραγούδι του Will Butler των Arcade Fire υπέρ της χώρας μας...

Ο Will Butler των Arcade Fire συνεχίζει να εκπλήσει με τις επιλογές του. Αυτή τη φορά, ανέλαβε να γράφει ένα τραγούδι την ημέρα αναφορικά σε άρθρα της βρετανικής εφημερίδας “Guardian” και το πρώτο που έγραψε έχει να κάνει με την Ελλάδα,
τις οικονομικές τις “περιπέτειες” και την “Καθαρά Δευτέρα”. “Clean Monday” λοιπόν το τραγούδι του πολυοργανίστα των Καναδών indie rockers, μαζί με ένα σχετικό κείμενο για το πως το εμπνεύστηκε: “Διάβαζα την κάλυψη της Guardian σχετικά με τις επερχόμενες προτάσεις της Ελλάδας για το πώς θα αποπληρώσουν το χρέος, όταν ένας υπότιτλος πετάχτηκε μπροστά μου, εξηγόντας πως σήμερα οι αγορές είναι κλειστές εξαιτίας της Καθαράς Δευτέρας -το ελληνορθόδοξο αντίστοιχο της Ash Wednesday. Την βρήκα φοβερή και ξεκαρδιστική σύμπτωση που οι Έλληνες υπουργοί προσπαθούν με τα χίλια ζόρια να βρουν τρόπους να αποφύγουν την λιτότητα την ίδια μέρα που ξεκινάει η Σαρακοστή με τη νηστεία! Εγώ υποστηρίζω την Ελλάδα. Βασικά, συνολικά, ποιός διάολο δεν στηρίζει την Ελλάδα; Ακόμα και αν είσαι ακροδεξιός ή φανατικός Γερμανός ή φανατικός καπιταλιστής, πιθανότατα δεν θες την Ελλάδα έξω από το ευρώ, να καταρρέει μέσα στα χρέη της”.
http://redfm.gr
Ακούστε το τραγούδι 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.