Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

EKTAKTO… «Επαρκής η λίστα Βαρουφάκη…» αναφέρει Πηγή της Κομισιόν στην «Bild»

Λίγο πριν την τηλεδιάσκεψη… 
Οι πρώτες αντιδράσεις από την Κομισιόν, σχετικά με τη λίστα μεταρρυθμίσεων που απέστειλε η Ελλάδα, είναι πως ο κατάλογος αυτός είναι αρκετά εκτενής ώστε να είναι μια έγκυρη αφετηρία για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.
Για να δούμε λοιπόν…
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη δέσμευση για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς», πρόσθεσε η πηγή. Μάλιστα η εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έγραψε στο Twitter πως ο περίφημος κατάλογος των μεταρρυθμίσεων έφτασε εγκαίρως από την ελληνική κυβέρνηση. 

Τη λίστα των μεταρρυθμίσεων από τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη παρέλαβε το Eurogroup, η ΕΚΤ, το ΔΝΤ και η Κομισιόν γύρω στα μεσάνυχτα, όπως αναφέρουν πηγές της Κομισιόν.
Την αποστολή της λίστας επιβεβαίωσε και το Μέγαρο Μαξίμου με κυβερνητικές πηγές να υποστηρίζουν πως το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των υπουργών του Eurogroup.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.