Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Die Zeit: ο Τσίπρας θέτει τέλος στην ταπείνωση..

H εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit γράφει στη διαδικτυακή της έκδοση ότι «ο Τσίπρας θέτει τέλος στην ταπείνωση», σχολιάζοντας τη συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της. Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων, «ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να μην κατάφερε να εξορίσει την τρόικα από τη χώρα, όπως είχε υποσχεθεί πριν από τις εκλογές.
Όμως, πέτυχε στις διαπραγματεύσεις έναν καλό συμβιβασμό με την ΕΕ. Οι μεταρρυθμίσεις δεν θα υπαγορεύονται πλέον μόνο από έξω, αλλά θα σχεδιάζονται σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση. Επιπλέον, για πρώτη φορά σε αυτήν την κρίση η Ελλάδα καταπιάνεται με τα κοινωνικά και ανθρωπιστικά προβλήματα, τα οποία εξαπλώνονται μετά από έξι χρόνια ύφεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.