Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

CNBC : Γιατί η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το χρέος της..(βίντεο)


Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα πρέπει να αποδεχθούν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί ποτέ να αποπληρώσει τα 366 δισ. δολάρια του χρέους της, ανέφερε αναλυτής του CNBC, ακόμη και αν η προβληματική οικονομία εξασφάλισε μια επέκταση διάσωσης.


  


Το ελληνικό χρέος δεν είναι αποπληρωτέο σε αυτή τη ζωή, είπε ο Kingsley Τζόουνς, ιδρυτής και CIO της Jevons Global, στο CNBC τη Δευτέρα: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές το ελληνικό χρέος είναι τώρα 175 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ). Είναι υψηλότερο από ότι ήταν, όταν όλη αυτή η επιχείρηση ξεκίνησε για πρώτη φορά. "

Το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης της Αθήνας με τους ευρωπαίους πιστωτές απαιτεί από την Ελλάδα να μειώσει το χρέος της κάτω από το 110 τοις εκατό του ΑΕΠ μέχρι το 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.