Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Συγκλονιστικό αφιέρωμα του CNBC, αποκαλύπτει το πραγματικό Grexit που ήδη έχει συμβεί.

«Φανταστείτε μια χώρα να χάνει όλους τους αποφοίτους της. Τι μέλλον μπορεί να έχει»; Αυτη την Ελληνική τραγωδία αποκαλυπτει το CNBC σε ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα της Λόρης Ιωάννου, αποκαλύπτοντας το πραγματικό Grexit. Ένα Grexit που χαρίζει το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει ένα έθνος, σε άλλα: Το μέλλον του.
Στο αφιέρωμα ξεχωρίζει το αποκαλυπτικό βίντεο – ιστορικό της κατάρρευσης. Ίσως το πιο αληθινό αφιέρωμα στον δρόμο του ολέθρου που έστησε ο Σημιτης και ολοκλήρωσε ο Παπανδρέου με τον Σαμαρά, αφού αποκαλυπτει το σκανδαλο των Ολυμπιακών, των πλαστών στοιχείων της ΟΝΕ, το φιάσκο του Βατοπαιδίου που χρησιμοποιήθηκε για να έλθει ο Παπανδρέου στην εξουσία, αλλά και των περιβόητων εταιρειών αξιολόγησης που βοήθησαν τον Παπανδρέου να υποδουλώσει την χωρα.
Δείτε το αφιέρωμα...

olympiada

1 σχόλιο:

  1. Φύγε εσύ, έλα εσύ. ..! Η χώρα πάσχει από Καρεκλοκενταύρους. Απατεώνες που υπόσχονται τα πάντα για να κάτσουν στην καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.