Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Έλληνες και Κούρδοι δάσκαλοι χορεύουν και τραγουδούν στο Κομπάνι (βίντεο)

Αναχώρησε στις 20/2/2015 η αποστολή αλληλεγγύης των δασκάλων οι οποίοι επισκέπτονται τους καταυλισμούς των Κούρδων προσφύγων στη Ροζάβα και το Κομπάνι, περιοχές που δοκιμάζονται εδώ και μήνες από τις επιθέσεις των φανατικών Ισλαμιστών του ISIS.
Η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν εκπαιδευτικοί – εκπρόσωποι Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Ηλίας Σμήλιος,
εκφράζει και με τη φυσική παρουσία στους καταυλισμούς των προσφύγων στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας, την αλληλεγγύη του εκπαιδευτικού κόσμου στους μαχητές του Κομπάνι  η οποία εκδηλώθηκε με τη συγκέντρωση υλικού από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών (ρούχα, παπούτσια, πάνες, βρεφικά γάλατα και άλλα είδη) καθώς και χρηματικής ενίσχυσης εκ μέρους του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
  Την Τρίτη 17/2/2015 δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Δ.Ο.Ε. στην οποία παρευρίσκονταν και τοποθετήθηκαν οι εκπαιδευτικοί που παίρνουν μέρος στο καραβάνι αλληλεγγύης, καθώς και εκπρόσωποι από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
  Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. το οποίο στήριζε και θα στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα του υπερήφανου κουρδικού λαού, αγκαλιάζει και ενισχύει την πρωτοβουλία αλληλεγγύης των πρωτοβάθμιων σωματείων που καταδεικνύει ότι οι εκπαιδευτικοί είναι παρόντες και σε αυτόν τον αγώνα

greekteachers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.