Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σταύρος πήγε για…οδηγίες στο Βερολίνο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη Γκι Φέρχοφσταντ είχε το βράδυ της Τρίτης ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στις Βρυξέλλες.
Παράλληλα σήμερα ο κ. Θεοδωράκης
θα εκφωνήσει ομιλία στην Ολομέλεια της Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών του

Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την οποία συνεργάζεται το κόμμα του. Ακόμη θα έχει και συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» θα μεταβεί στη συνέχεια στο Βερολίνο, όπου θα έχει συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Αντικείμενο των επαφών που θα έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, η κοινωνική και οικονομική κρίση και η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.