Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Εννοείται οτι το γενικόλογο της λίστας είναι υπέρ της Ελλάδας.

Βγαίνουν αναλυτάδες της κακιάς ώρας και κατακρίνουν την αοριστία που διέπει τις προτάσεις Βαρουφάκη. Είναι οι ίδιοι που ´εβλεπαν το μνημονιο ως ευλογία και πανηγύριζαν για το σουξέ στόρι της καταστροφής.
Το γεγονός αυτό όμως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της κυβέρνησης αφού οι αόριστες δεσμεύσεις κρίνονται σε πολιτικό επίπεδο και όχι τεχνοκρατικό, ενώ δίνουν μεγάλο περιθώριο δράσεων, που βέβαια δεν υπήρχε στο μνημόνιο.
Οι αντιδράσεις Λαγκαρντ και Ντράγκι ακριβως για αυτή την αοριστία, είναι ενδεικτικές για το ποιούς διευκολύνει. Μην γίνονται λοιπον κάποιοι, ίσως και απο ασχετοσύνη, φερέφωνα της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.