Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Βρώμικο παιχνίδι του Βερολίνου τις τελευταίες ώρες… Ο άθλιος ρόλος των νταβατζήδων.

Δυστυχώς, με το πρόσχημα του «πολιτικού κόστους» για τις κυβερνήσεις που στηρίζονται από την Μέρκελ, το Βερολίνο πίεζει για καταψήφιση της συμφωνίας, με αιχμή του δόρατος την ΕΚΤ. Η αλήθεια είναι πως στις προτάσεις της κυβέρνησης ξεχωρίζει η συντριβή της διαπλοκής με πυλώνες την δημοπράτηση των αδειών καναλιών αλλά και ειδική ρύθμιση για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων που θεωρείται φωτογραφική για τρεις μεγαλες εκδοτικές επιχειρήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει ένα άθλιο Lobbying που ξεκινά από την Ελλάδα καθώς κάποιοι κύκλοι φαίνεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή και να μεταδίδουν πληροφορίες που εξασφαλίζουν μέσω δημοσιογράφων.
ΚΟΙΝΩΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, προδότες της πατρίδας για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και των αφεντικών τους.
Ότι και να κάνουν όμως, δεν γλιτώνουν. Ακόμα και χρεοκοπημένη, η Ελλάδα θα τους τιμωρήσει.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.