Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

κ. Σαμαρά, η Ν.Δ. θα ψηφίσει υπέρ της εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια;

 

 Έρχεται η ώρα όπου με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του για το εθνικό έγκλημα του Παπανδρέου και της συμμορίας του.
Μετά την ανακοίνωση της κατάθεσης νομοσχεδίου για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια από τον πρωθυπουργό, δέσμευση και του κ. Σαμαρά που ουδέποτε υλοποιήθηκε, αλλά αντίθετα υιοθετήθηκαν πλήρως από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου τα στοιχεία των Παπακωνσταντίνου – Γεωργίου, έρχεται η ώρα της αλήθειας
κ. Σαμαρά, η αξιωματική αντιπολίτευση της οποίας ηγείστε και της οποίας η στάση θα καθοριστεί από εσάς, θα ψηφίσει τη σύσταση της επιτροπής;
Φ. Ασημακόπουλος

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.