Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Το κακομαθημένο νεοταξικό «παιδάκι»....


Υπάρχει ένα κακομαθημένο νεοταξικό «παιδάκι» που νομίζει ότι είναι έξυπνο.

Έτσι ενώ οι άλλοι όταν ομιλεί και λέει τα νεοταξικά «έξυπνα» του κανείς δεν τον διακόπτει. Μόλις όμως αρχίζει να ομιλεί κάποιος άλλος και να ξεσκεπάζει τα
«πατριωτικά» τους, τον διακόπτει συνεχώς «έξυπνα», θρασύτατα και αναιδέστατα  για να μην ακουστεί.
Και καμαρώνει βλακωδώς για την «εξυπνάδα» του.
Οι παλιοί θα θυμούνται ότι τη δεκαετία του 2000 όποιο κανάλι τηλεόρασης ή ραδιοφώνου άνοιγες, νάτος, «τσουκ» ο Κωστής.
Γιατί άραγε . 
Ευριπίδης Μπίλλης

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ.  23/06/2000. Τον μακαριστό Χριστόδουλο προφανώς  
Κώστας Χατζηδάκης, ευρωβουλευτής Ν.Δ. Eίναι χαρισματικός κρίμα να αναλώνεται... «Ως Ελλην πολίτης που πιστεύει στην Ορθοδοξία, στο φιλελευθερισμό και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας
(ελπίζω να θεωρούνται συμβατά), θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής: Πρώτον, όλοι... Οσο για την παγκοσμιοποίηση, είτε μας αρέσει είτε όχι, κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει, όπως δεν μπορεί να σταματήσει τον ήλιο να ανατέλλει και να δύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.