Οι Γερμανοναζί δίνουν… στεγνά τον συνεργάτη τους, Αντώνη Σαμαρά: Όσα λέγονται προεκλογικά δεν ισχύουν στη συνέχεια…

Οι Γερμανοί, στην προσπάθεια τους να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση που προβάλει η Ελληνική Κυβέρνηση στο περαιτέρω σκλάβωμα της χώρας μέσω μνημονίου, κινούνται με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. 
Δίνοντας….
στεγνά ακόμα και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες τους, που συνεχίζουν πάντως με δουλικά υποτακτικό τρόπο να υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους.
«Ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν πως αυτό που είναι (σχεδόν) συγγνωστό σε μια προεκλογική εκστρατεία, είναι ηλίθιο και αντιπαραγωγικό όταν βρίσκεσαι στην κυβέρνηση», αναφέρουν προκλητικά φωτογραφίζοντας τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά (και τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο) πως σκόπιμα κορόιδεψε τον λαό προεκλογικά, αφού στη συνέχεια ακολούθησε κατά γράμμα, σαν ο πιο πιστός υπάλληλος της Ε.Ε. και του Βερολίνου, τις όποιες διαταγές του δόθηκαν.
Αυτή είναι η γνώμη που έχουν οι κατά τα άλλα Δημοκράτες Γερμανοί… Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την οποιαδήποτε βούληση του λαού, ακολουθώντας πιστά μόνο τη γραμμή που επιβάλλεται από τη μυστική Παγκόσμια Κυβέρνηση… Της οποίας η Γερμανία είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο… Το ότι ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε για το μέλλον του στις προσεχείς Εκλογές δεν παίζει κανένα ρόλο για τους απόγονους των Ναζί… Και σιγά μην έπαιζε…
Άλλωστε μέχρι και πριν μερικό διάστημα είχαν τον δικό τους εκτελεστικό όργανο στην Αθήνα, τον Αντώνη Σαμαρά και είχαν το κεφάλι τους ήσυχο… Τώρα που βρέθηκε κάποιος να υψώσει ανάστημα, έχουν στην κυριολεξία αφηνιάσει… Και δεν τους νοιάζει τόσο πολύ το κόστος μιας πιθανής εξόδου από το Ευρώ, όσο να μπορούν να κρατούν την Ελλάδα σκλαβωμένη στις ορέξεις τους… Για μια ακόμα φορά «εύγε» κύριε Αντώνη Σαμαρά «κολλητέ φίλε» της Άνγκελα Μέρκελ και του Σόιμπλε…
Που έταξες τα μύρια όσα στα Ζάππεια και στη συνέχεια σου απονεμήθηκε δικαιωματικά το Όσκαρ Μέγιστης Κωλοτούμπας αφού το… γύρισες στο καλαματιανό. 

hellasforce.com

Σχόλια

  1. Οσα λεγονται προεκλογικα για να τηρηθουν χρειαζονται λεφτα
    Η ρηξη με τους ευρωπαιους προφανως δεν οδηγει απαραιτητα σε τηρηση των προεκλογικων υποσχεσεων,ισως μαλιστα το αντιθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.