Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Αυτά κύριε αντικειμενικέ Παπαδάκη του ΑΝΤ1...

Συνήθως κάθε πρωί οι Έλληνες αντιμετωπίζουν στα τρία πρωϊνάδικα κανάλια, για λόγους δήθεν δημοκρατικούς, αλλά ουσία άκρως αντιδημοκρατικούς την εξής γενικά εικόνα.
Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης, να αντιμετωπίζει τους δύο ή τρεις ή και τέσσερις...
 εκπροσώπους της νεοταξικής ή «κομμουνιστικής» (τα εισαγωγικά κατά την ταπεινή μου γνώμη) αντιπολίτευσης.
Πχ ένας της Σαμαρικής ΝΔ, ένας του ΠΑΣΟΚ, ένας του Ποταμιού και ένας του ΚΚΕ, εν αγαστή και αξιοθαύμαστη ταύτιση, να επιτίθενται σε ένα της κυβέρνησης με διαθέσιμο για αυτόν το 1/5 συνολικού του χρόνου.  
Να ακούγονται δηλαδή τα εν γένει τα  γνωστά ταυτόσημα των τριών ή τεσσάρων και να αγωνίζεται ένας της κυβέρνησης, διακοπτόμενος συνεχώς και αναιδέστατα από τον Κωστή τους,  να πει την γνώμη του.
Προφανώς θα έπρεπε να είναι κάθε φορά,  ένας της κυβέρνησης με ένα αντιπολίτευσης, εναλλασσόμενοι ανάλογα με το θέμα στη διάρκεια της εκπομπής. 
Ώστε να μην ακούμε την γνωστή  προπαγάνδα του Κωστή ότι δήθεν «χαίρεται που  η κυβέρνηση επανέρχεται στην πραγματικότητα», στην συνέχεια τον γνωστό «ανανεωτικό»,  τέως ΔΗΜΑΡ, νυν του Ποταμιού και δεν ξέρω πριν τι άλλο, τον «εξοχότατο» κ. Λυκούδη,  να λέει με άλλο λεξιλόγιο τα ίδια κτλ. Και έναν του ΠΑΣΟΚ, με το φωτοστέφανο  του Καθηγητή να υβρίζει έξαλλα.
Αυτά αντικειμενικέ κύριε Παπαδάκη του ΑΝΤ1...
Παρόμοια βέβαια συμβαίνουν και στα άλλα κανάλια.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.