Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Σχολικοί φύλακες έκραξαν τον Σαμαρά στην Λάρισα, έξω από το ξενοδοχείο που μιλούσε (φωτό + video)

Ανέβηκαν οι τόνοι λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού σε ξενοδοχείο της Λάρισας από μερίδα απολυμένων σχολικών φυλάκων οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης.

Τα αίματα «άναψαν» “όμως, όταν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους για την ομιλία, απάντησαν στους διαμαρτυρόμενους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η διακριτική επέμβαση της αστυνομίας.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.