Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Χαμός με το SEX του Σαμαρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός με το SEX του Σαμαρά (ΒΙΝΤΕΟ) 

Το έλα να δεις γίνεται αυτή την ώρα στα Social Media μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Σαμαρά να κάνει πρόβες για το τηλεοπτικό σποτ του 2012.

Στο σποτ  ο σκηνοθέτης....
λέει στο «τεράστιο» πρωθυπουργό «Πιο χαρούμενος, πιο αισιόδοξος, με χαμογελάκι», για να του απαντήσει ο Σαμαράς  «Το “κανα».
«Είναι αυτό το λίγο πιο ερωτικό που κάνετε», συνεχίζει ο σκηνοθέτης και τότε ο «γίγαντας» απαντά  «Τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ».
Δείτε το βίντεο…hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.