Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Norman Atlantic: Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο,που έχει καταγράψει ένας από τους Έλληνες επιβάτες του Norman Atlantic, δόθηκε στη δημοσιότητα από το ρωσικό δίκτυο Russia Today.


Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες άνθρωποι με τα σωσίβιά τους στο επάνω κατάστρωμα του πλοίου, ενώ πυκνός καπνός αναδύεται από το γκαράζ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.