Μιμητισμός και εθισμός στους δημόσιους αποκεφαλισμούς της ISIS.

Πρέπει να αποφασίσουμε: Ή τώρα ή ποτέ! Ή εμείς ή αυτοί! Τραγική επιβεβαίωση του άρθρου μετά τη σφαγή στο Παρίσι και τα αλλεπάλληλα κρούσματα σε διάφορες χώρες του πλανήτη.
Η είδηση: Την 04/09/2014 βρέθηκε αποκεφαλισμένη μία γυναίκα στο Έντμοντον, στο Βόρειο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασίλειου.
Η ανησυχία: Μήπως ο καταιγισμός και η συνεχής ροή πληροφοριών με τους δημόσιους αποκεφαλισμούς σε παγκόσμια προβολή του ISIS προκαλούν μιμητισμό και εθισμό σε άρρωστα μυαλά, χωρίς κανένας πυρήνας όμως να δένει τους βάρβαρους εξτρεμιστές του με το δολοφόνο σε κάποια γωνιά του πλανήτη;! Και αυτό είναι και το πιο τρομακτικά απρόβλεπτο. Ακόμη κι αν δε συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια, περνάει το μήνυμα του τρόμου μέσα στην κοινωνία.
Η εποχή των αποστολών αυτοκτονίας της τζιχάντ και του φονταμενταλισμού γενικά δείχνει να εξελίσσεται και πλέον εστιάζεται στο δόγμα: Μιμητισμός και εθισμός στον φόβο και στον τρόμο στην διαμορφούμενη πλέον ανοιχτή κοινωνία του κόσμου.
Και φυσικά όπως έχω ξαναγράψει να αναμένεται η απάντηση στα χρόνια μας από τον εξάφνης ηγερθέντα εκ του ύπνου επίσημο κόσμο του πολιτισμού, που εκπροσωπεί Ανατολή και Δύση. Και τούτο δεν είναι προσδοκία, αλλά πραγματικότητα ορατή στο ερχόμενο ζοφερό μέλλον. Προσπάθησαν και άλλοι μεγάλοι άνδρες όλων των εποχών (Ηρακλής, Διόνυσος, Μέγας Αλέξανδρος, Ιούλιος Καίσαρ, Μέγας Κωνσταντίνος, Μέγας Ναπολέων, Βρετανική Αυτοκρατορία,Κίνα, Ε.Σ.Σ.Δ., Η.Π.Α., ΝΑΤΟ, Ο.Η.Ε.) να ανοίξουν τον πολιτισμό προς την άκρη της Ανατολής, πλην της Κίνας, μα δυστυχώς παρά τις μεγαλειώδεις επελάσεις τους , το σύγχρονο αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει!
Ο χρόνος θα δείξει σε έναν πλανήτη που φλέγεται από τοπικές συγκρούσεις που εξάγουν σε δημόσια μορφή τις πιο σκοτεινές σκέψεις που φιλοξενούν τα πιο σκοτεινά δωμάτια της Κόλασης και του μυαλού.  
04/09/2014
Αβέλλας Ν. Μιχαήλ

Σχόλια