Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΜΕΡΚΕΛ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝ(ΑΚΗ)Η ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τελικά φαίνεται πως είναι εκτός απροόπτου, (άγνωστες αι… βουλαί του Κυρίου), οριστική απόφαση. Σύμφωνα με «αποκλειστικές πληροφορίες» από την μεγάλη ευεργέτιδα μας, (κατά Άδωνη), Γερμανία και μετά από πολύ σημαντική σύσκεψη που έγινε στην Καγκελαρία κεκλεισμένων των θυρών, αποφασίστηκε να…
κατέβουν την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα το περίφημο δίδυμο Μέρκελ- Σόϊμπλε για να στηρίξουν με την παρουσία τους τον αγαπητό και εκλεκτό τους τέκνο, από τα πιο παλιά μελη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, στην προεκλογική εκστρατεία για τις πολύ κρίσιμες εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου. Η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς έγινε κατανοητό ότι οι εκλογές αυτές θα κρίνουν και το μέλλον της… τοκογλυφικής καΙ τραπεζοληστρικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και επειδή έχουν πάρει διεθνή χαρακτήρα με την συμμετοχή πολλών ξένων ηγετών υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να ρίξουν όλο το βάρος τους στην στήριξη του Αντωνάκη τους!!!
Το θέμα τέθηκε για πρώτη φορά στην προεκλογική κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν πρόσφατα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Ισπανίας, όταν ένας Ισπανός δημοσιογράφος ρώτησε τον κ Αντωνάκη αν θα έρθει και η κυρία Μέρκελ για να τον στηρίξει προεκλογικά, όπως ο Ισπανός πρωθυπουργός. Ο κύριος Αντωνάκης, αφού χαμογέλασε με νόημα δεν απάντησε στο σημαντικό αυτό ερώτημα!!!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΜΕΡΚΕΛ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝ(ΑΚΗ)Η ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!!!2
Κρίθηκε πως η εμφάνιση των δυο αυτών σημαντικών παραγόντων της χρηματιστηριακής Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλευρό του Αντωνάκη σε όλες τις προεκλογικές του εμφανίσεις και ένεκα του ότι ο ελληνικός λαός έχει εκδηλώσει με κάθε τρόπο την μεγάλη του «λατρεία» γι” αυτό το πολιτικό δίδυμο και την μεγάλη του «ευγνωμοσύνη» για όλα τα καλά που έκαναν σε αυτή την αχάριστη, (κατά Άδωνη), χώρα, στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία, θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αποφασίστηκε να γίνει η μεγάλη» θυσία» δηλαδή να έρθουν και οι δυο και να είναι παρών σε όλους τις προεκλογικούς λόγους του Αντωνάκη στο πλευρό του, ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά, (χωρίς… καμία παρεξήγηση), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κλείνει οριστικά η πλάστιγγα υπέρ του μεγάλου εκλεκτού του Βερολίνου στις πολύ κρίσιμες αυτές εκλογές. Έτσι, την τελευταία προεκλογική εβδομάδα θα… έχουμε την μεγάλη «ευτυχία» να είναι κοντά μας οι αξιότιμοι, κκ Μέρκελ- Σόϊμπλε, θυσιάζοντας όλα τα κυβερνητικά τους καθήκοντα για χάρη της χωράς μας!!!
Ω τι μεγάλη ευτυχία για όλους εμάς του χαραμοφάηδες και…μπαταξήδες Έλληνες και κυρίως για τον πολιτικό ηγέτη αυτής της χώρας, τονκύηριο Αντωνάκη!
Εμείς μέχρι την διάψευση αυτής της «χαρμόσυνης» είδησης, του ευχόμαστε… άλλο κακό να μη τον εύρη!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.