Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Ο Καραγκιόζης "ΕΝΦΙΆζεται" ....τόσα χρόνια ζούσα σε σεράι και δεν το ήξερα....

Από παλιά, ο "ΠΑΣΟκος ο κουμπάρος" είχε εκδηλώσει "φορομπηχτικές διαθέσεις" ....για τα ακίνητα.
Ο "Κουμπάρος ο ξεφτίλας" από το "ΙΟΥΔΒΕ" .... έστειλε γραφή στον υπουργό ....το Γιάννο της Σημιτο-Παγώνας ....τον ανιψιό του Μπαρμπαγιώργου του Μπλατσάρα, ότι είχαν ανέβει -τότε- οι  αγοραίες τιμές στις "παράγκες"....
Να ποιος έφταιγε ΤΌΤΕ ....και ΤΏΡΑ !

ΈΤΣΙ ΚΙ' ΑΛΛΙΏΣ ....ΟΙ ΚΟΥΜΠΆΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΎΠΟΠΤΟΙ !

ΣΗΜΕΊΩΣΗ:  Αλήθεια ρε "προφεσόροi" του ΥΠ.ΟΙΚ. γιατί πληρώνουν ΕΝΦΙΑ(για το κτίσμα) χιλιάδες εγκαταλειμμένα και υπό κατάρρευση σπίτια, κυρίως στην επαρχία; (θα επανέλθουμε)


[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.