Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Πώς να αντιμετωπίζετε τους Χριστέμπορες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της ΝΔ-Οδηγός για Ορθόδοξους Χριστιανούς και όχι μόνο

Τους βλέπετε. Τους διαβάζετε. Τους ακούτε. Αποκλείεται να μην έκαναν (και) σ” εσάς αισθητή την παρουσία τους!

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Σαν τα κοράκια, σαν τα όρνεα μυρίστηκαν «αίμα» και βγήκαν να κατασπαράξουν ό,τι απέμεινε από τις σάρκες του βασανισμένου Λαού και τα ερείπια της χώρας που διέλυσαν.
Φορώντας προβατικό προσωπείο, αποκαλύπτουν το φρικτό τους πρόσωπο (του λύκου), όταν έχουν μπει ήδη στο «μαντρί» κι ετοιμάζονται να…σας φάνε!
Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποιο σκηνικό ταινίας τρόμου ή καταστροφής, αν και θα μπορούσαμε να εννοούμε κάτι τέτοιο:
Αλλά στα θρασύτατα κομματόσκυλα της κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν επιδοθεί με ιδιαίτερο πάθος στο κυνήγι των «χριστιανικών ψήφων». Θεωρούν τον Πιστό Λαό ως εύκολο στόχο ψηφοθηρίας. Άλλωστε, για τα εν λόγω υποκείμενα ο Ορθόδοξος Χριστιανός ήταν πάντα ο ηλίθιος, ο κουτός, ο μόνιμος ψηφοφόρος. Το πρόβατο, που θα πέσει στα νύχια των Λυκοποιμένων «καλών Χριστιανών» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ της ΝΔ!

Πώς γίνεται αυτό; Δυστυχώς ΚΑΙ με την αγαστή συνεργασία διάφορων Κεφαλών της Εκκλησίας μας, που είτε από άμβωνος (!!!) είτε με ύπουλους τρόπους, σπρώχνουν το Ποίμνιο να ψηφίσει τους καταστροφείς του! Από κοντά και πολλές «χριστιανικές αδελφότητες» που…μπούκωσαν από τα «πακέτα» που διακινούνται προεκλογικά και προτρέπουν τον Λαό «σε προσευχή και μετάνοια», ενώ οι ίδιοι ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ υποψηφίους του χριστιανοκάπηλου κόμματος της ΝΔ! Τέλος, διάφοροι «πνευματικοί άνθρωποι», περισπούδαστοι καθηγητάδες, μεγαλόσχημοι Κληρικοί και λαϊκοί, «χριστιανικές» ιστοσελίδες, αμπελοφιλόσοφοι και…καβαλημένα καλάμια, που γράφουν πύρινα άρθρα, ξιφουλκούν κατά πάντων, μα στην κρίσιμη στιγμή (της κάλπης) επαναλαμβάνουν μονότονα: «Μην ασχολείστε εσείς με την πολιτική, προσευχηθείτε μόνο». Σημαντική λεπτομέρεια: ΚΑΙ αυτοί, παίρνουν τα «πακέτα» που λέγαμε, χάρην μετανοίας, φανταζόμαστε…!
Απέναντι σε όλο αυτό το βρώμικο σύστημα, ο απλός και αγνός Ορθόδοξος Χριστιανός είναι ανυπεράσπιστος! Γι” αυτό λοιπόν, θεωρούμε ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ να τον προστατέψουμε, έστω και λίγο, δίνοντας κάποιες μικρές οδηγίες αντιμετώπισης των ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ της ΝΔ και των (ύπουλων) «εν Χριστώ» συνεργατών τους! Όχι επειδή ψηφίζουμε κάποιο άλλο κόμμα, όχι…Άλλωστε, η γνώμη μας για το υπάρχον πολιτικό σκηνικό έχει καταγραφεί ήδη εδώ: ΚΑΝΕΝΑ Ελληνικό και Ορθόδοξο κόμμα δεν συμμετέχει στις Εκλογές!!! Τις πταίει; Και τι μπορούμε να κάνουμε, ώστε να δημιουργηθεί ένα Πραγματικό Κίνημα Ελληνορθοδόξων;
Όταν λοιπόν σας βομβαρδίζουν τα νδτικά θρασίμια με φράσεις τύπου «Ψηφίστε εμάς γιατί είμαστε Χριστιανοί και όχι τους άλλους που είναι άθεοι», να τους ρωτάτε τα εξής:
- ΨΗΦΙΣΕ Η «Χριστιανική» ΝΔ Νόμο για την Κατάργηση της Κυριακής Αργίας, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
- ΨΗΦΙΣΕ Η «Χριστιανική» ΝΔ Νόμο για την Κατάργηση της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
- ΨΗΦΙΣΕ Η «Χριστιανική» ΝΔ τον «αντιρατσιστικό νόμο» που φιμώνει κάθε ελεύθερη φωνή, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
- ΨΗΦΙΣΕ Η «Χριστιανική» ΝΔ Νόμο για την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στο κέντρο της Αθήνας χρηματοδοτώντας το με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
- ΨΗΦΙΣΕ Η «Χριστιανική» ΝΔ Νόμο που θεωρεί τα παιδιά ως φορολογικό τεκμήριο, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
- ΨΗΦΙΣΕ Η «Χριστιανική» ΝΔ όλα τα Μνημόνια και τους φορομπηχτικούς νόμους που διέλυσαν τον κοινωνικό και οικογενειακό ιστό της χώρας, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
- ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η «Χριστιανική» ΝΔ την βλάσφημη «θεατρική παράσταση» «Corpus Christi» καθώς και κάθε άλλη βλασφημία, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Επίσης, Σημαντικότατο: ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ, ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ, ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ» τα στελέχη της «Χριστιανικής» ΝΔ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
- Έχουν δηλώσει στην «Χριστιανική» ΝΔ πως «Θα Συνεργάζονταν Ακόμα Και Με Τον ΔΙΑΒΟΛΟ για να…σωθεί η χώρα», ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Θέστε τα παραπάνω ερωτήματα σε όποιον θρασύτατο νδτη σας πλησιάζει παριστάνοντας τον «καλό Χριστιανό»! Ιδιαίτερα στους αναίσχυντους πολιτικάντηδες που πιθανόν σας πουν «ψηφίσαμε αλλά εγώ διαφώνησα», ρωτήστε τον: ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ;
Μην αφήνετε άτομα ποταπά, θεομπαίχτες ολκής και πρόσωπα που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία να σας πουλάνε…φύκια για μεταξωτές κορδέλες!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
Και ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ όσους, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, δεν γνωρίζουν τα «χριστιανικά» ΑΙΣΧΗ της ΝΔ, επειδή τα έχουν αποκρύψει τόσο τα συστημικά ΜΜΕ όσο και πολλές «χριστιανικές αδελφότητες».
Τέλος, σε όσους ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ τολμούν και αναμασούν το επιχείρημα περί «μετάνοιας και προσευχής», ρωτήστε τους ΑΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ της ΝΔ που περιγράψαμε παραπάνω, είναι αποτέλεσμα μετάνοιας και προσευχής!!!
Με δυο λόγια: ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ όσους τολμούν και παριστάνουν τους «καλούς Χριστιανούς», ενώ είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…!
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.