Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

ΕΓΓΛΕΖΟΥ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η "Αγιά Σοφιά" όπως αξίζει στην ιστορία της ομάδας που κρατά ζωντανή τη φλόγα της Πόλης! Να σταματήσουν οι ύποπτες σκέψεις, οι κωλυσιεργίες, οι διαμάχες προσώπων και ο γραφειοκρατικός διάλογος για το γήπεδο της ΑΕΚ!
Όταν....
το 1930 παραχωρήθηκε το χωράφι της Νέας Φιλαδέλφειας στους πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη, η καρδιά της περιοχής έγινε η "πατρίδα" των βάναυσα εκδιωχθέντων.  
Τότε, ο αθλητικός χώρος που δημιούργησαν, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία του ελληνισμού μέσα από το αθλητικό πνεύμα.
Για περισσότερο από 12 χρόνια, η ιστορική ομάδα είναι άστεγη, ενώ δικαιούται -όπως κάθε μεγάλη ομάδα το στάδιο που της αρμόζει και ειδικότερα όταν πλαισιώνεται ως κέντρο μνήμης και πολιτισμού!
Δίκαια, ισότιμα και ξεκάθαρα: Αποφασιστικός διάλογος μέσα από τον οποίο θα αναδειχθούν αντισταθμιστικά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή! Με σεβασμό και στο περιβάλλον και την Ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.