Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Παλιά ξυνά κόμμα_τια ....τι "Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών"(ΓΑΠ)....τι Δημοκρατικό Σοσιαλιστικό Κόμμα του Παππού ΓΑ(Σ)Π !

- Ο ΓΑΠ θέλει να μαντρώσει τους "παπανδρεϊκούς" ....μη φύγουν και πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ !
Με "δεδομένα τα πολιτικά γούστα"....
(εκτός από τα σεξουαλικά γούστα για τις κυρίες ....πολυτελείας της εποχής) του παππού Γ. Α. Σταυρόπουλου-Παπανδρέου ....δεν θα υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ ....φανταστείτε, τους "Λαμπράκηδες" τους είχε -σχεδόν αποκηρύξει ....ως Πρωθυπουργός και Υπουργός Παιδείας!
ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΎ ΚΙ' Ο ΕΓΓΟΝΌΣ ....
ΈΣΤΩ ΚΑΙ 1% ΝΑ ΚΌΨΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ(;) ΆΛΕΞ ....ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ!
ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΌΣ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΌΣ* ....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ ΠΑΡΆΔΟΣΗ.
*ΘΑ ΕΠΑΝΈΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΈΜΑ

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.