Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

ΦΑΣΙΣΜΟΣ...Μ.Βορίδης: "Δε θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά.. ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε"

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί...μιλώντας σε πολιτικούς του φίλους το απόγευμα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο, ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης τόνισε ότι
δεν θα αφήσουν τη χώρα να παραδοθεί στην Αριστερά «ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε».
Υπουργός Υγείας: «Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή».
ο  ΥπουργΌς Υγείας Μάκης Βορίδςη, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση είπε πως δεν θα αφήσει τη χώρα στην Αριστερά «ό,τι και αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε». 
Δήλωσε πιστός στο τρίπτυχο «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» και κάλεσε σε αγώνα.
«Δε θα νικήσει η Αριστερά την επόμενη Κυριακή. Δεν θα τους αφήσουμε.
 Ότι υπεραπίστηκαν οι παππούδες μας με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας» επεσήμανε.
Ο Μάκης Βορίδης έθεσε το δίλημμα των εκλογών όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται: «συγκρούονται οι αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας με τον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.