Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Λάρισα : Ένταση έξω από τη συγκέντρωση Βενιζέλου..

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ – ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ

Ένταση έξω από τη συγκέντρωση ΒενιζέλουΈνταση έξω από τη συγκέντρωση Βενιζέλου
Ένταση δημιουργήθηκε έξω από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ομάδα σχολικών φυλάκων φώναξε συνθήματα αποδοκιμασίας, ενώ υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας και απώθησή των διαμαρτυρόμενων σε απόσταση… ασφαλείας πριν αφιχθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Εκτός της απώθησης, όμως, τρεις σχολικοί φύλακες κρατήθηκαν από τους αστυνομικούς.
Βενιζέλος Ωδείο Λάρισας 8 ΙΑΝ 2015 (75)
Μετά από λίγη ώρα υπήρξε παρέμβαση τριών υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Γελαλή, Ηρ. Διώτη και Μαν. Σαρρή, οι οποίοι και ζήτησαν να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες.
Αξίζει να σημειωθεί πως μία σχολική φύλακας τραυματίστηκε ελαφρά τη στιγμή της απώθησης, χωρίς – για την ώρα – να έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι πριν από λίγο…
Γ.Α.

larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.