Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Σαμαράς γκρεμίζει την Ν.Δ. : "Δεν μπορεί να περάσει πια το μήνυμα του φόβου.." (βίντεο)

08/10/2010....
Ο κ. Σαμαράς, βρέθηκε στην Τρίπολη
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε....


Το πρόβλημα για εμάς, είπε, είναι το μνημόνιο, που στηρίζει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ σήμερα. Εγώ σκέφτομαι τον απλό άνθρωπο, τον επιχειρηματία, σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κόσμος θέλει ελπίδα και όχι φόβο. Εμείς προσφέρουμε ελπίδα και μπορούμε να είμαστε δυναμικοί για το αύριο», είπε και εκτίμησε ότι έρχεται νέα φοροκαταιγίδα, τη νέα χρονιά και θα πονέσουν συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.