Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Το Λονδίνο ενισχύει τη συνοριακή ασφάλεια μετά την επίθεση στο Παρίσι

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορά της, περιλαμβανομένων των λιμανιών και των σημείων ελέγχου που διαθέτει στο γαλλικό έδαφος, ως απάντηση στην πολύνεκρη επίθεση στα γραφεία του εβδομαδιαίου σατιρικού περιοδικού “Σαρλί Εμπντό” στο Παρίσι, μετέδωσε το Ειδησεογραφικό Πρακτορείο REUTERS.

Μια εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε πως τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας δεν οφείλονται σε συγκεκριμένες πληροφορίες και ότι δεν υπάρχουν σχέδια να αυξηθεί ο συναγερμός για επίθεση στη χώρα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο.
“Ενισχύσαμε προληπτικά την ασφάλεια των συνόρων”, δήλωσε η εκπρόσωπος προς δημοσιογράφους. “Για παράδειγμα στα λιμάνια, οι άνθρωποι που θα περάσουν απ’ αυτά θα δουν αυξημένους ελέγχους στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, λίγο περισσότερο έλεγχο των φορτίων και θα δουν επίσης μια αυξημένη ορατή παρουσία”.
Η εκπρόσωπος ανέφερε ως παραδείγματα την ενίσχυση της ασφάλειας στα βρετανικά σημεία ελέγχου στο γαλλικό λιμάνι του Καλέ και στον τερματικό σταθμό του Eurostar στο Παρίσι, προσθέτοντας πως η Βρετανία έχει στείλει στη Γαλλία έναν ειδικό της αστυνομίας κατά της τρομοκρατίας.
http://mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.