Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο!!Καλαμάρι γίγας ξεβράστηκε στο Κατάκολο

Είναι γνωστοί οι μύθοι για τα καλαμάρια γίγας.Το καλαμάρι στη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook η κα.Ρούλα Γκουβίτσα ξεβράστηκε σήμερα στο Κατάκολο μετά το κέντρο Γλυφάδα.Δεν μάθαμε αν ειδοποιήθηκαν οι αρχές του λιμεναρχείου Κατακόλου οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αποκομιδή του θαλάσσιου πλάσματος και την πιθανή μεταφορά για μελέτη από ειδικούς.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
pyrgos-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.